Skisupport

Skischool

In Les Menuires kan er op elk niveau ski- of snowboardles worden genomen. Per dag of dagdeel, individueel en in groepsverband. De kosten zijn:

  • Skiles 17 uur in 6 dagen: 186 Euro

Vanaf 4 jaar kunnen kinderen skiles nemen. Vanaf 3 maanden kunnen de kleintjes naar de creche.

Skipassen

Er kan gekozen worden voor een skipas voor Les Menuires of voor het hele gebied Les Trois Vallée. Vanaf een drie dagen pas is een pasfoto nodig. Handig om mee te nemen vanuit Nederland, maar ook in Les Menuires te verkrijgen. De kosten in het hoogseizoen voor een volwassene zijn:

  • Skipas Les Menuires 6 dagen: 221 Euro
  • Skipas Les Trois Vallée 6 dagen: 283 Euro

Voor meer informatie zie: www.lesmenuires.fr.

Huren materiaal

Op veel plaatsen in Les Menuires kun je schoenen en ski’s huren. Dit heeft het voordeel dat bij eventuele klachten het materiaal direct kan worden geruild. De huur van ski’s en skischoenen is ongeveer 13 Euro per dag.

Zomeractiviteiten

In de zomer is er van alles te doen in Les Menuires. Met de Carte Multiloisir (volwassene/kind tussen 6-11 jaar; € 48,00 per week; kind 3 - 5 jaar 34,60 per week) krijgt u toegang tot het zwembad, sauna, trampolines, teamsporten, boogschieten, liften et cetera. 

Via Bureau des Guides kunt u o.a. gletsjertochten, canyoning, klimpark en via ferrata boeken Voor meer informatie zie: https://lesmenuires.com/ete/vtt-randonnees/bureau-des-guides/

Voor de fietsliefhebbers zijn VTT te huur.